• Today is: Thursday, July 18, 2024

A e dini se si Ajnshtajni i la një recepsionisti bakshish… 1.5 milionë dollarë?!

fakti
June25/ 2023
Ishte viti 1922. Ajnshtajni po linte hotelin ku ish sistemuar në Japoni. Në fund të qëndrimit atij nuk i kishin mbetur me te holla per t’i lene bakshish recepsionistit.

Ai mori një stilolaps dhe shkroi mbi nje leter të bardhe duke thënë:

“Një ditë kjo leter do te vleje per diçka”.

Ne vitin 2017 kjo leter u shit me ankand për 1. 560. 000 dollarë.