• Today is: Sunday, August 7, 2022

FORMIMI I NJË LËVIZJE NË MBROJTE TË SHËNDETIT DHE JETËS NJERËZORE, DOMOSDOSHMËRI DHE URGEJNCË

fakti
June28/ 2022

Me qindra mjekë specialistë te kancerit dhe fushave tjera, anetarë te “Shoqatës Botërore për Shëndet dhe Jetë”- COMUSAV, kanë zbuluar që mjekësia spitalore ne vazhdimësi gënjen duke dhënë statistika te paverteta mbi sherimin e pacientëve me kimioterapi!

 

Nëse nē SHBA, ku mjekësia është tepër e zhvilluar, si rezultat i gabimeve qe bënë personeli mjeksor, në vit vdesin rreth 0.15% pacientë – 500.000 njerëz, atëhere shtrohet pyetja sa eshte përqindja e njerezve që shkojnë per tu sheruar e vdesin neper spitalet e Kosovës, Maqedonisë e Shqiperisë, si rezultat i pakujdesit dhe gabimeve të personelit mjeksor?!

Ka dekada që mësimet e mjeksisë universitare flasin ate çfarë thotë industria farmaceutike e jo ate që e thotë shkenca! Mësimet pa bazë shkencore nëper shkolla e fakultete në njërën anë, dhe presioni i madh nga ndustria farmaceutike në anën tjeter, ka bërë që mjekët të gënjejnë dhe t’i bindin pacientët për t’marr barëra të cilat nuk sherojnë por helmojnë! ▪︎ Nuk besoj qe ka gjë më johumane, më joshkencore e më deshpruese se sa kur mjeku e gënjenë pacientin duke i thënë: “…kanceri që keni ju është i pashërueshëm, por ne do t’mundohemi qe me kimioterapi t’ua zgjasim jetën…”, kur dihet që kanceri është i shërueshëm kurse kimioterapia nuk ta zgjatë por ta shkurton jetën…”

Me qindra mjekë specialistë te kancerit dhe fushave tjera, anetarë te “Shoqatës Botërore për Shëndet dhe Jetë”- COMUSAV, kanë zbuluar që mjekësia spitalore ne vazhdimësi gënjen duke dhënë statistika te paverteta mbi sherimin e pacientëve me kimioterapi!
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Mjeku specialist i kancerit, njëherit themelues i qendres 3E në Gjermani, per sherim nga kanceri pa kimioterapi e rrezarim, dr. Lothar Hirneise, ne librin e tij me titull provokativ “Chemotherapie heilt Krebs und die Erde ist eine Scheibe” – (“Kimioterapia e shëron kancerin dhe toka është një disk “) me fakte shifra konstaton se 97% te atyre qe trajtohen me kimioterapi vdesin nga helmet e citostatikëve dhe se më gjatë e më me pa dhimbje do të jetonin sikur t’mos merrnin fare kimioterapi!

Sa i perket citostatikave, të njejtin mendim e ndanë edhe biofizikanti i njohur gjerman Dr. Phd. Andreas Kalcker, zbulues i tretjes CDS, zbulim ky epokal i cili sheron s’mundje të shumta e nder to edhe kancerin, gje te cilen Dr. Kalcker e shpjegon qarte ne librin e tij “GESUNDHEIT VERBOTEN – UNHEILBAR WAR GESTERN” – (” SHËNDETI I NDALUAR – E PASHËRUESHMJA ISHTE DJE”)  Sipas Shoqatës Botërore për Shëndet dhe Jetë- COMUSAV, levizje kjo shëndetësore me disa mijëra mjekë nga e gjithë bota, dihen cilat janë barërat per sherimin e kancerit, autizmit, diabetit e s’mundjeve tjera, por që legalizimi dhe patentimi i ketyre barërave pengohet nga mafia politike dhe ajo e industrisë farmaceutike!

Dipl. ing Ahmet Asani – Ekspert per terapi oksidative