• Today is: Thursday, July 18, 2024

XHERDAN SHAQIRI: ARMANDO DUKA KËRKOJ 100 MIJË EURO QË TË LUANIM PËR KOMBËTAREN SHQIPTARE

fakti
June30/ 2021

“Më dhemb kurë shoh shqiptarët duke më ofenduar sepse nuk zgjodha Shqipërinë por Zvicren.”

Serbët tërbohen pas humbjes, djegin flamurin shqiptar në mes të Zvicrës

“Askush nuk e di më mirë se un se pse zgjodha Zvicren.
Kurë unë me shokët e mi (Berhamin & Xhaken) shkuam të kërkojmë që të luajmë për Shqipërinë, presidenti i Kombëtares Shqiptare Armando Duka na tha se duheni ti paguani 100 mijë euro që të luani për Kombëtaren Shqiptare, ai (Armando Duka) e dinte që ne jetomë në Zvicer por nuk e dinte që nuk kishim para për të paguar, prandaj neve pastaj na kërkoi Kombëtarja Zvicerane na ofroi kushte të mira dhe ne pranuam.
Me zemër jam Shqiptar dhe do luaja me gjithë dëshirë për Shqipërinë por Armando Duka na shoi shpresat që të kemi mbështetjen e vëllezërve tanë.
Atij (Armando Dukas) nuk do i flas kurrë sepse nuk e meriton, falë atij unë kam mijëra vëllezër që më ofendojnë se pse nuk djersiti fanelen Shqiptare por atë Zvicerane”, Xherdan Shaqiri