• Today is: Wednesday, February 21, 2024

BIO REHAB KOLEKSIONI PËR RRITJEN E FLOKËVE

fakti
April18/ 2021

Më  në fund vjen në treg shamponi të cilin e keni kërkuar një kohë të gjatë

Ja disa prej karakteristikave të veçanta të këtij shamponi:

– ndalon rënien e flokëve

– stimulon rritjen e flokëve të reja;

– forcon qimen përgjatë tërë gjatësisë;

– i bën flokët më të trasha dhe më të forta

Çmimet:

Shampo 17€

Мaska 17€

Тonik 24€

 

POROSIA:

https://www.facebook.com/tiandebalkans/