• Today is: Monday, April 22, 2024

SHAMPO XHENSEN PËR FLOKË TE YNDYRSHME

fakti
April17/ 2021

Në mënyrë efektive ushqen dhe rikthen strukturën e flokëve. Xhensen është adaptogeni më i fortë, i cili në mënyrë efektive rrit rezistencën e flokëve ndaj ndikimeve të dëmshme mjedisore, forcon dhe rikthen forcën e saj. Përmbajtja jashtëzakonisht e lartë e ekstraktit të xhensenit ushqen flokët, përmirëson aktivitetin jetësor të gjëndrave të flokëve, rikthen strukturën e flokëve, përshpejton rritjen. Formula e butë e shamponit pastron në mënyrë efektive flokët dhe i bën ato të butë dhe të butë.

ÇMIMI 988 den

POROSIA:

https://www.facebook.com/tiandebalkans/