• Today is: Sunday, April 18, 2021

Grosha e Tetovës shitet në Serbi si groshë nga Kirgistani

fakti
January19/ 2021

Lloji i groshës “Tetovac” në Serbi po shitet si groshë nga Kirgistani.

Mediumet e atjeshme kanë publikuar fotografi për shkak të numrit të madh të eksportuesve e paketuesve të kyçur në Serbi.

Grosha është nga Kirgistani, por e kultivuar me farë të groshës nga Tetova.

Në Serbi ka arritur përmes një kompanie zvicrane dhe bullgare.