• Today is: Monday, January 25, 2021

Kosovari vrau gruan dhe vajzën në Gjermani, fqinji tregon arsyen

fakti
January08/ 2021

Një tragjedi ka ndodhur sot në Isselburg të Gjermanisë, ku një shqiptar nga Kosova ka vrarë bashkëshorten, vajzën e më pas veten.

Vajza 14-vjeçare, kishte arritur të shpëtoj, pasi ishte fshehur. Një nga fqinjët, në një prononcim për “BBV-net.de” tregoj për problemet që kishin pasur çifti më herët.

“Unë e njoh mirë familjen. Fatkeqësisht ka pasur një mosmarrëveshje për një kohë të gjatë. Ishte në lidhje me divorcin dhe kush duhet të merrte shtëpinë, ”shpjegoi babai i një fqinji që kishte ardhur në Danziger Strasse pasi mori vesh për krimin.

Çifiti kosovar, tashmë të ndjerë, kanë edhe një vajzë që nuk jetonte në këtë shtëpi.