• Today is: Monday, April 22, 2024

VIZZAIR me linjë të re ajrore Shkup – Salzburg

fakti
June01/ 2020

Kompania ajrore me buxhet të ulët VIZZAIR bëri të ditur se prej 3 korrikut do të sjellë linjë ajrore nga Shkupi drejtë Salzburgut dhe anasjelltas.
VIZZAIR informoi se aeroplanët e kësaj linje do të qarkullojnë dy herë në javë. Siç bëri të ditur SEE Njuz, kjo kompani ajrore e lidh Shkupin me Belgjikën Britaninë e Madhe, Gjermaninë, Danimarkën, Italinë, Qipron, Maltën, Norvegjinë, Sllovakinë, Hungarinë, Finlandën, Francën, Holandën, Suedinë dhe Spanjën./Gazeta FAKTI

Wizz Air: Skopje - Salzburg