• Today is: Saturday, June 22, 2024

Rrugë të reja nga Milano, Qipro, Tirana dhe Salzburgu me WIZZAIR

fakti
May30/ 2020

WIZZ po zgjerohet në të gjithë Evropën

Me këtë titull  WIZZAIR kumton një lajm të shkëlqyeshëm për komunitetin e udhëtarëve nëpër Evropë.
“Ne po hapim baza të reja që të mund të takoni miqtë dhe familjen tuaj më lehtë dhe më lirë. Shikoni këtu masat tona të përmirësuara të shëndetit dhe sigurisë dhe shikoni destinacionet tona të reja në hartën tonë të rrugës. Thuaj PO të udhëtosh përsëri!”, thuhet në komunikatën e WIZZAIR-it

Wizzair

 

Wizz Air finalises EX-YU winter network