• Today is: Monday, December 6, 2021

Një dokumetar që zbulon të panjohurat për për Mercedes Brabus

EA
April19/ 2020

Një dokumetar ka zbulua shumë gjëra të cilat ndoshta për shumicën nga ne nuk kanë qenë të ditura.
Në këtë dokumentar shihet se si punohet me fibra karboni dhe detajet e tjera rreth ndërtimit të kësaj super makine.
Një nga produktet më të njohura të Brabus është G-Wagon me 900 kuaj fuqi./ Gazeta FAKTI